Hem

/

/

Dalhemsvägen 2 Rybergs Charkuteri

Dalhemsvägen 2 Rybergs Charkuteri

Stor Lager och Kontorslokal på Lillesjö

Denna industrifastighet ligger uppe på Lillesjö industriområde och har en golvyta på hela 5582m². Här bedriver Nya Rybergs Charkuteri samt Orkla Seafood sina verksamheter. Fastigheten har stora lager och förvaringsutrymmen vilket passar bra för denna typen avverksamheter. En flexibel fastighet på många sätt som öppnar för möjligheten att vidareutveckla sin verksamhet när behovet finns. Utrustat med omklädgninsrum, lunchrum, kök, flera kontor och konferansrum gör det lätt att trivas och verka. Flertalet lastutrymmen finns runt om fastigheten som gör det enkelt med logistiken.

Omgivning

Denna fastighet är belägen på Dalhemsvägen 2 i det populära Lillesjö industriområde strax norr om Kuröd industriområde i Uddevalla. Fastigheten är en av de större fastigheterna på Lillesjö. Direkt på vänster sida när du kört upp på Lillesjö industriområde ligger denna fastighet. Där ser du även en stor Orkla skylt på fasaden samt en lastkaj.

Kommunikation

Från Kampenhof i centrala Uddevalla utgår ett flertal busslinjer på riksväg 172 med destinationer som Bengtsfors, Färgelanda och Lane-Ryr. Avgångar sker ofta flera gånger morgon- och dagtid. Busshållplatsen ligger endast ett par minuters promenad från Brunnemyrsvägen.

Fakta

Yta

5582m²

Typ

Kontor, Lagerlokal

Avstånd från:

Uddevalla C
5km
Kuröds industriområde
3.1km
Göteborg
86km
Trollhättan
30km

I närheten av:

Skrotfrag AB
UPI AB
PLX-Padel
Rybergs
Wareco
Matt & Textilgrossisten
NyliMetrology AB
Uddevalla Billackering
Stålprofil
Nya Boxhults bilservice

Kontakta oss

cicci-karlsson-300x300

Cicci Karlsson

Telefonnummer:
070-37 37 157

Liknande objekt

Kontaktuppgifter

Almåsvägen 2
451 75 Uddevalla

Nyhetsbrev

Fyll i ditt namn och e-post adress för att ta del av nyheter och information och events

© Fratera Fastigheter AB | All Rights Reserved.

Website developed by Stefan Rodin @ Rondit