Hem

/

/

Fratera Kontorshotell

Fratera Kontorshotell

Lyxigt kontorshotell där allt ingår i hyran

Trevligt nybyggt kontorshotell i Källdal mitt emellan Torp köpcentrum och Uddevalla centrum. Här hyr vi ut färdigmöblerade kontor. Allt ingår i hyran, parkering, Wifi, fri tillgång till stora och lilla konferansen, kaffe, kök och loungeområde, omklädningsrum, skyperum, dusch och även städ. Detta är ett ställe för dig som är ute efter en bekväm arbetsplats. Du tar bara med dig din dator och börjar jobba. Allt som du behöver finns på plats färdigt att använda. Det är enkelt att ta emot kunder, du bara bokar upp sotra eller lilla konferansen och håller ditt möte där. I konferansrummen finns både projektor och smart skärm som du enkelt speglar upp din dator på. Du kan även ha enklare kundträffar i loungen för lite mindre formella träffar med dina kunder.

Omgivning

Herrestad och Almåsvägen är ett livligt område med flera företag alldeles intill vilket gör det möjligt att nätverka och knyta lokala kontakter. Även nära till diverse restauranger och affärer. Endast 3km från Torp köpcentrum med allt de har att erbjuda. Långa promenadstråk och grönområden intill är perfekt för den som gillar att ta en paus eller telefonmöte på stående fot.

Kommunikation

Torp Köpcentrum endast 3 km från Almåsvägen har bussanslutningar för resor till både Göteborg och Oslo. Här är även anslutningen till E6an. Endast ett stenkast bort har du busshållsplats på Undavägen där 6:an går dagligen. Och ytterligare bussar har du 10 minuter bort längs 44:an där 2 och 5:ans buss går. Här går även bussarna till kusten och Munkedal.

Fakta

Yta

2000m²

Typ

Kontor

Avstånd från:

Uddevalla centrum
6km
Torp Köpcentrum
2,3km
Göteborg
90km
Strömstad
87km

I närheten av:

Torp köpcentrum
Uddevalla centrum
Perssons Hyrmaskiner
Källdalskolan
Överskottsbolaget
Spisen

Kontakta oss

cicci-karlsson-300x300

Cicci Karlsson

Telefonnummer:
+46 70-373 71 52

Liknande objekt

Kontaktuppgifter

Almåsvägen 2
451 75 Uddevalla

Nyhetsbrev

Fyll i ditt namn och e-post adress för att ta del av nyheter och information och events

© Fratera Fastigheter AB | All Rights Reserved.

Website developed by Stefan Rodin @ Rondit